Om oss

Varme Kle, med mottoet varm fra topp til tå, er totalleverandør og spesialisten din på oppvarmede klær, hansker, luer, sokker og såler. Vi har et bredt spekter med varmeklær (ytter- og innerklær), forskjellige luer, varmevotter og varmehansker (ytter- og innerhansker), varmesåler og varmesokker. I tillegg har vi en egen kolleksjon til MC, ATV og snøscooter med varmehansker, varmejakke/varmevest, varmebukse og varmesåler som enkelt kobles til batteriet på kjøretøyet ditt vha. én plugg. Vi har også en egen produktrekke med FIR varmeterapi spesialtilpasset hele åtte steder på kroppen. Med produkt fra Varme Kle trenger du ikke å fryse lenger!

Selskapet har forretningsadresse i Ålesund, Norge, og leverer klær til hele Europa. På våre to nettsteder www.varmekle.no og www.varmekle.com, kan du bestille klær og få levert over hele Europa. Våre produkt er enten med eget brand eller de kommer fra verdens ledende produsent på sitt felt, VentureHeat, et USA basert selskap.

Varmeproduktene har et stort bruksområde. Du trenger ikke fryse selv om du skal være på sjøen, i skibakken, på forballkamp, på utetrening, på jakt, kjøre MC, på isfiske eller drive med andre aktiviteter.

 

Hansker/Votter                    Overdeler                         Såler

      

Bukse                           MC, ATV og snøscooter

   

 

Disse produktene passer glimrende til områder som f. eks.

 

Fritidsaktiviteter, i slalåmbakken, i skiløypa     Maritime aktiviteter

   

MC, ATV og snøscooter                                     Idrettsarrangementer

   

Bobiler og camping                                             Jakt og fiske

   

I tillegg kommer varmeterapi for hele åtte steder på kroppen fra topp til tå for dem som har muskelsmerter.

Produktene passer perfekt til de som vil ha topp moderne produkt med mulighet til å tilføre varme med hele tre forskjellige varmenivå gjennom hårtynne varmeelementer av mikrofiber.

Produktene passer for både yrke og fritid.