Personvernerklæring

Vi i Varme Kle tar personvern på alvor og innhenter kun informasjon vi trenger for å gi deg som kunde best tenkelig service.  

I denne personvernerklæringen vil vi opplyse hvilke informasjon om deg vi lagrer, hva som deles med våre tjenesteleverandører, hva dataene brukes til, samt når eller hvordan de kan endres/slettes.

Personlig informasjon

For å kunne sørge for at dine bestillinger kommer inn i vårt datasystem og blir sendt videre så fort som mulig, trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. De to siste trenger vi for å kunne gi deg informasjon om forsendelsen din som f. eks. ordrebekreftelse, sporingsinformasjon eller annen nødvendig informasjon. E-postadressen og telefonnummeret vil også bli benyttet til enkel kundeoppfølging knyttet til fullførte eller kansellerte bestillinger og forsendelser.   

Vi selger produkter med reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. På grunn av dette må vi beholde personalopplysningen dine i 5 år.

Informasjon om betaling

For at vi skal kunne sende varene du har bestilt, må de være betalt eller det må foreligge tilstrekkelig betalingsavtale.

Varme Kle lagrer informasjon om hvilken betalingsmetode som er benyttet. Vi lagrer ikke kortdetaljer, fødselsnummer eller annen sensitiv informasjon som benyttes som en del av avtalen du har eller inngår med betalingsformidler (eks. Visa, Mastercard, Klarna, PayPal og lignende). Denne informasjonen deles direkte mellom deg og betalingsformidler i kjøpsøyeblikket og er ikke tilgjengelig i våre systemer.

Informasjon om f. eks. fakturaer og kreditnotaer kan ikke slettes da myndighetene setter krav til at denne informasjonen må oppbevares i ti år.

E-post og andre skriftlige henvendelser

Meldinger vi mottar på e-post, Facebook, SMS eller andre skriftlige kanaler blir ikke aktivt slettet da disse antas å ikke inneholde noe sensitiv informasjon. Denne informasjonen benyttes kun for å kunne gi deg en best mulig kundeservice.

Tredjepartsleverandører

Som bedrift og nettbutikk har vi inngått avtaler med flere tjenesteleverandører. Litt avhengig av dine preferanser og valg, så vil en eller flere av disse kunne motta noe informasjon om deg. Vi har her beskrevet hvem som motta hvilken informasjon, og til hvilken bruk – slik at du enklere kan ta stilling til hvilke tjenester hos oss du ønsker å benytte:

Hosting-Group CO., LTD.

Hosting-Group er vår leverandør av nettløsning og back-up og bedriften «hoster» også nettsiden og domenene våre, både www.varmekle.no og www.varmekle.com. For å kunne drifte våre nettsteder har Hosting-Group administrasjonstilgang og tilgang til alle opplysninger som ligger der. Disse dataene er begrenset til person- og betalingsinformasjon nevnt ovenfor i tillegg til teknisk informasjon og statistikk.

Ønsker du å lese mer om personvernerklæringen til Hosting-Group finner du informasjon på denne lenken https://www.hostinggroup.biz/Article/Data-protection-policy-80271.

PayPal

Vi benytter PayPal for å kunne tilby betaling med deres løsning for kunder som ønsker dette. Informasjon om personvern fra PayPal finner du i denne eksterne lenken: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=no_NO.

Posten Norge AS

Vi benytter Posten/Bring til forsendelse av bestillinger. Informasjon som overføres i den sammenheng er navn, adresse, telefonnummer, epost-adresse og ordrenummer. Informasjon om personvern: https://www.bring.no/privacy-policy.

Google

Vi benytter Google Analytics for å analysere trafikken på våre nettsider, disse dataene er anonymisert og kan ikke knyttes til person. For å lese mer om personvernet til Google se mer på denne lenken https://policies.google.com/privacy/update?hl=no.

Hvis du har kommentarer, spørsmål eller ander henvendelser om vår personvernerklæring, vennligst ta kontakt med oss på mj@varmekle.no.